top of page

EINDEJAARSEXPOSITIE 2022

Dit jaar is de eindejaarsexpositie ook online. Net zoals bij de exposities in de Academie hebben we de werken opgehangen in aparte zalen. Die kunt u binnengaan door op een van onderstaande foto's te klikken. Er zijn in totaal 7 zalen. Bij elke foto hieronder, die toegang geeft tot een zaal, zijn de studiegroep(en) vermeld. 

In de zalen vindt u het werk van de studenten. U wordt uitgenodigd om op uw gemak rond te kijken. In elke zaal vindt u een korte instructie (in het Engels) hoe u door de zaal kunt gaan. U ziet de expositie het best op een computer. Natuurlijk kunt u de exposities ook op een tablet of telefoon bekijken, maar dan zijn de mogelijkheden beperkter. Veel plezier met uw online bezoek!

 

Kunt u wat hulp gebruiken bij dit online bezoek? Neem dan even de tijd om onderstaande informatie goed door te nemen. Er zijn twee mogelijkheden voor een geslaagd bezoek.

1. Guided Tour

Dit is misschien wel de eenvoudigste manier. Let op: we gaan ervan uit dat u een computer gebruikt (en geen tablet of telefoon). U maakt uw keuze uit een van onderstaande foto's, u komt in een zaal en kunt meteen klikken op de tekst 'Start Guided Tour'. Dan start een presentatie van alle werken in deze zaal. U kunt de rondleiding tussentijds pauzeren. Klik dan op het icoontje rechtsboven in het scherm ('pause Tour'). Als u uw bezoek wilt vervolgen, drukt u rechtsboven op een icoontje met drie streepjes. Er verschijnt een menu en daarin staat  'Start Tour' (5e icoontje van boven).

2. Vrij door de zaal

Dit is ook een eenvoudige manier, maar lees onderstaande informatie even goed door. Let op: we gaan ervan uit dat u een computer gebruikt (en geen tablet of telefoon). U maakt uw keuze uit een van onderstaande foto's, u komt in een zaal en u klikt op de tekst 'Enter exhibition'. Dan staat u aan het begin van de zaal. U kunt er direct op een van de werken klikken om dit van dichtbij te bekijken. U kunt ervoor kiezen om dan direct naar een vorig of volgend werk te gaan. Gebruik de knopjes rechtsonder (previous, next). 

U kunt er echter ook voor kiezen om op uw gemak wat door de zaal te dwalen en u te laten verrassen door wat u tegenkomt. Gebruik dan na binnenkomst in de zaal de pijltjes rechtsonder. De pijltjes spreken voor zich: links, rechts, achteruit, vooruit. Het is misschien even oefenen, maar dan navigeert u soepel door de zalen. 

Voorbereidend jaar 1.jpeg
Academisch schilderen.jpeg
Schilderen A B Marja.jpeg
Masterclass.jpeg
Schilderen B Gerben.jpeg
Schilderen A Annemieke.jpeg
Keramiek en Glas.jpeg
bottom of page