top of page

Kunstcafé met 6 lezingen Kunstgeschiedenis

Voor alle studenten van de Vrije Academie organiseren we voor het eerst in dit seizoen het ‘Kunstcafé’. De lezingen Kunstgeschiedenis die eerder live en in corona tijd online plaatsvonden, zullen een nieuwe vorm krijgen op de Vrije Academie. In het Kunstcafé kunt u genieten van lezingen over diverse onderwerpen in de kunstgeschiedenis onder het genot van een kopje koffie en thee. Het is een plek waar we elkaar ontmoeten om te spreken over diverse thema’s en stromingen in de kunst en cultuurgeschiedenis.

De geboden informatie prikkelt tot meer willen weten, het verder onderzoeken en het aanboren van eigen talent door inspiratie te vinden in de kunstgeschiedenis. Het Kunstcafé is gratis toegankelijk voor studenten die een opleiding volgen aan de Vrije academie en is ook open voor andere gasten tegen een vergoeding van € 10. We nodigen iedereen uit om meer te weten te komen, meer te willen zien en genieten van kunst, cultuur van diverse periodes uit de kunstgeschiedenis.

Het kunstcafé is live te bezoeken in een ongedwongen sfeer in de koffiekamer van de Vrije Academie in Nunspeet. U kunt zich inschrijven voor het bijwonen van de lezingen. Er is ruimte voor maximaal 25 studenten. Voor de overige studenten is er de mogelijkheid de lezing online bij te wonen. Via email ontvangt u een link zodat u de lezing kunt volgen in een onlineomgeving.

De lezingen zijn gedurende het seizoen 2022-2023 te bekijken.

De avond is van 19:30 tot 21:45.

De lezingen worden gegeven door docent en kunstenaar Krista van Norel. Na de kunstacademie volgde zij een masterstudie in kunst en educatie. Zij geeft les in kunst & cultuurgeschiedenis in het vo onderwijs en bij de Vrije Academie. Zij neemt u graag mee in haar enthousiasme op reis door de kunstgeschiedenis.