top of page

GELREDAG NUNSPEET ZATERDAG 23 FEBRUARI 2019Zaterdag 23 februari komt de Gelredag van Omroep Gelderland naar het Noord-Veluws Museum, Winckelweg 17A in Nunspeet. Het museum trekt bij deze Gelredag samen op met de Vrije Academie Nunspeet en de Nunspeetse School in het kader van Kunstenaarsdorp Nunspeet.

Radioluisteraars en andere bezoekers zijn van harte welkom op deze Gelredag met korte lezingen over Kunstenaarsdorp Nunspeet, rondleidingen en open lessen en demonstraties door docenten van de Vrije Academie Nunspeet. Tijdens deze Gelredag is het museum tussen 10.00 uur en 12.00 uur gratis toegankelijk.

Vanaf 08.00 is presentator René Arendsen in het gebouw aanwezig voor de radiogesprekken die live uitgezonden worden vanuit het museum. Om 10.15 uur, 11.00 uur en 11.45 interviewt presentator René Arendsen een aantal vertegenwoordigers van Kunstenaarsdorp Nunspeet. Ook praat hij met museumdirecteur Erik Stotijn, VAN-directeur Ad Kuiper en Monique van Loozenoord, coördinator van de Nunspeetse School. Om 10.30 uur; 11.00 uur en 11.30 uur zijn er korte rondleidingen door het museum onder leiding van deskundige gidsen.

In het museum is nog t/m 17 maart de tentoonstelling ‘Tekenen is ademen’ te zien met 120 originele aquarellen van Marjolein Bastin, op de eerste verdieping is een fraaie collectie schilderijen en tekeningen van kunstenaars te zien die tussen 1890 en 1950 werkzaam waren op de noordelijke Veluwe.

49 weergaven

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page