top of page

NIEUWE DOCENTEN


Door wisseling en inval voor onze docenten zijn er nu twee nieuwe docenten. Krista Israel is de nieuwe docent Glas. Ze volgt Kim ten Oever op die naar Zweden emigreert. Krista Israel woont en werkt in Woudenberg.

Ze is opgeleid aan het Instituut voor Kunst & Ambacht in België –  Hogere Graad Glaskunst en Specialisatie Graad Glaskunst. Ze is bekwaam in diverse glastechnieken als ovengevormd glas (kilncasting, pâte de vere, fusing) en flamework (glas smelten en vervormen d.m.v. een propaan/zuurstofbrander). Lees meer over Kim op de bladzijde: Docenten.


Annemieke Alberts vervangt Philip Knipscheer.

Bij deze wil ik me voorstellen als de docent die voor Philip Knipscheer invalt op de dinsdagmiddag en woensdagavond. Mijn naam is Annemieke Alberts. In 1995 rondde ik de docentenopleiding beeldende kunsten af in Amsterdam. Omdat ik me daarna vooral eerst wilde ontwikkelen als zelfstandig beeldend kunstenaar beperkte ik het lesgeven tot hier en daar een workshop en later wat lessen in mijn atelier.

Ik woon en werk in Amersfoort, heb een gezin met twee (volwassen) jongens. Wat mijn vrije werk betreft maak ik regelmatig tentoonstellingen, o.m. met Galerie Roger Katwijk in Amsterdam. (www.annemiekealberts.nl)

Met het lesgeven aan de VAN is er meer balans gekomen tussen het terugtrekken in mijn atelier en het doorgeven van de liefde voor dit vak. Ik kom dan ook met veel plezier naar Nunspeet en zal dit zeker het hele schooljaar blijven doen.

140 weergaven

Comments


bottom of page