top of page

Ninamarieke Woltman, de nieuwe docent schilderen

Ninamarieke Woltman is afgestudeerd aan de Kunstacademie Minerva in Groningen. Een veelzijdige kunstenaar die graag uitdrukking geeft aan zichzelf door middel van verschillende disciplines zoals schilderen, tekenen en keramiek. Hoewel ze momenteel in Harderwijk woont, komt ze oorspronkelijk uit Friesland. Naast haar werk als zelfstandig kunstenaar is ze ook werkzaam als docent keramiek bij Cultuurkust en als schilderdocent bij de Vrije Academie in Nunspeet.


Zij gelooft dat kunst een positieve boodschap is over de schoonheid van het leven, zelfs in tijden van verdriet. Daarom voegt zij zoveel kleur en levendigheid toe aan haar kunstwerken.


Haar creaties bevatten vaak mythische wezens en symbolische verhalen, waardoor anderen een glimp kunnen opvangen van haar fantasiewereld. Ze vindt niets leuker dan het delen van haar kunst met anderen en hen te inspireren om hun eigen creativiteit te verkennen.


Maar kunst gaat niet alleen over zelfexpressie voor Ninamarieke. Ze heeft ook een diepe passie voor het helpen van anderen die zich niet thuis voelen in de typische kunstwereld. Ze vindt het leuk om anderen te begeleiden en hen te helpen hun eigen unieke stijl te omarmen, vrij van de beperkingen van perfectionisme.


Ninamarieke hoopt anderen te inspireren om hun eigen stem te vinden en hun creativiteit te omarmen, net zoals zij haar eigen stem heeft gevonden.

463 weergaven

Комментарии


bottom of page